Mottagnngen på ambassaden INSTÄLLD imorgon fredag 13.3.2020!

Kransnedläggningen kommer att ske i Finlandsparken men mottagningen på ambassaden är inställd!

Den pågående coronavirusepidemin som spridit sig från Kina ut i världen har nått Sverige och under de senaste dagarna har nya fall av viruset upptäckts även i Stockholmsområdet.
Finlands ambassad i Stockholm arrangerar fredagen den 13.3.2020 en minnesceremoni för veteraner med anledning av 80 år sedan vinterkrigets slut. Antalet anmälda uppgår till cirka 90 personer och en stor del av deltagarna ingår på grund av sin höga ålder i den riskgrupp för vilka coronaviruset kan innebära livsfara.
För att inte utsätta våra hedersmedborgare för onödig fara ber vi därför att deltagare – trots att de redan har anmält sig – undviker att besöka ceremonin i sådana fall där ni: Under de två senaste veckorna varit i närkontakt med en person som smittats av coronaviruset eller ifall ni under de två senaste veckorna vistats i ett land med ett stort antal smittade, så som Kina, Italien, Frankrike eller Tyskland. Vi ber också personer som lider av influensasymptom att inte besöka ceremonin. Ifall ni inte kommer ber vi er att anmäla om detta till Taija Karhu.
[email protected] eller 08-676 67 30